Neposredno uz postojeći prodajni centar Lesnine u Industrijskoj zoni Kukuljanovo otvoreno je novo veliko gradilište. Tvrtka Lesnina H d.o.o. Zagreb dugogodišnji je poslovni subjekt u našoj zoni sa svojim trgovačkim centrom na adresi Kukuljanovo 345, a među žiteljima Primorsko-goranske županije stekla je imidž vodećeg centra za prodaju namještaja i pratećeg programa.

Nakon gotovo 15 godina uspješnog poslovanja u zoni, u Lesnini su odlučili proširiti svoje kapacitete izgradnjom odnosno dogradnjom postojećeg centra i rekonstrukcijom prostora u kojem sada djeluju.

Površina zemljišta na kojoj se nalazi postojeći prodajni centar iznosi 17.388 m², dok je planirana dogradnja na zemljištu zapadno od postojećeg veličine 8.335 m². Kada objekt bude dograđen i rekonstruiran, ukupna bruto površina biti će impozantnih 30.494,96 m².

Radove koji su nedavno započeli iskopima izvodi tvrtka Ing-Gradnja d.o.o. iz Crikvenice a planirani završetak svih radova je u prosincu 2021.g. kada će objekt biti u potpunosti usklađen s najnovijim trendovima za prodaju namještaja i uređenje interijera ne samo u Hrvatskoj nego i u Europi.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 20.000.000,00 EUR-a, a po otvaranju novog modernog centra u njemu će biti novih 30 djelatnika, dok se u dograđenom dijelu planira novih 60 djelatnika u okviru brenda Mömax čiji se koncept temelji na ideji modernog namještaja primamljivog dizajna i odlične kvalitete.

Veseli činjenica da se i u ovo teško vrijeme pandemije planiraju i ostvaruju nove investicije na području Grada Bakra, u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu, koja je prepoznata kao sigurno i kvalitetno mjesto za uspješno poslovanje.

Skip to content