S novim konceptom poslovnice na Kukuljanovu Tokić se uslugom i asortimanom dodatno približio servisima i potrebama mehaničara.

Najšira prodajna mreža auto dijelova u Hrvatskoj proširena je potpuno novom, inovativnom Tokić prodavaonicom u Kukuljanovu. Riječ je o konceptu poslovnice nazvanom Tokić Expert, čiji je prostor uređen i organiziran prvenstveno za rad i podršku servisima te velikim kupcima. Uz Tokić Expert dijelovi nikad nisu bili bliži radionicama, a podrška mehaničarima i voznom parku nikad nije bila snažnija.

Nova Tokić Expert poslovnica otvorena je u velikoj industrijskoj zoni nadomak Rijeke, a svečanom otvorenju uz brojne goste prisustvovao je i gradonačelnik grada Bakra Tomislav Klarić te predstavnici poslovne zone u kojoj radi preko 6000 zaposlenika. Tradicionalno, prilikom otvaranja novih poslovnica, tvrtka Tokić se obratila lokalnoj zajednici kroz donacije udruzi Naša djeca i Pomorskoj školi iz Bakra.

Opremljena s velikim skladištem na više etaža i posebno odabranom zalihom nekoliko desetaka tisuća dijelova, nova poslovnica je fokusirana na rad s mehaničarima i velikim kupcima. Iznimna raspoloživost Tokić ponude i autodijelova, upotpunjena je gumama za sve vrste vozila, gospodarskim programom, alatima i servisnom opremom. Za uslugu se brine 17 specijaliziranih zaposlenika, a šest dostavnih vozila kontinuirano pokriva istočni dio Primorsko goranske županije.

Tokić Expert poslovnica je naš iskorak u budućnost usluge prema servisima i mehaničarima. Tržište prolazi kroz fazu većih promjena, a kroz ovakvu uslugu pratimo trendove na način da se u svakom pogledu približavamo partnerima kroz fokusirani razvoj web kataloga, logistike, asortimana, točnosti u isporuci. Nove standarde poslovanja istražujemo i postavljamo kroz prepoznavanje potreba partnera, a tako je nastao i Tokić Expert.

Imamo snažnu vjeru u ovaj projekt te sam model planiramo razvijati kroz naredne godine. Temeljimo ga na praćenju potreba partnera, ali i prijedlozima naših zaposlenika. Ukratko, Tokić Expert nije nikad bio bliže profesionalnoj mreži, a samim time i krajnjim korisnicima njihovih usluga. Naravno naša vrata i dalje ostaju otvorena za sve Tokić kupce, dodaje Mario Jurišić, izvršni direktor prodaje Tokića za Jadran.

Poslovnica u Kukuljanovu je kao platforma prilagođena i za daljnju digitalizaciju poslovanja i razvoj usluge, ističe Mario, jer Tokić ponudom upravlja kombinacijom umjetne inteligencije i velikog iskustva zaposlenika. Zbog toga Tokić Expert poslovnica, osim usluge po najvišim europskim standardima, stvara iskorak i nove prilike u daljnjem razvoju usluge sa svim mehaničarima i servisima.

Tokić Expert poslovnica je i od velike važnosti za razvoj regije Kvarnera, pa i turizma. Svojom čvrstom vezom s mehaničarima svima osigurava mehaničarsku uslugu u najkraćem mogućem roku, a integrirana je u poslovanje mreže od 140 prodavaonica dijelova u Hrvatskoj i Sloveniji.

Tokić d.o.o.

Skip to content