Po provedenom javnom natječaju za prodaju građevinskog zemljišta u Industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu, Grad Bakar je zaključio kupoprodajni ugovor s renomiranom hrvatskom tvrtkom Iverpan d.o.o., Zagrebačka cesta 23, Goričica.

Radi se o građevinskoj čestici oznake k.č.br. 315, k.o. Kukuljanovo-nova, koja se nalazi u samom središtu zone, preko puta objekta tvrtke Fero-Term. Zemljište je površine 5.619 m², potpuno je poravnato, ima neposredan pristup na javnu prometnicu i mogućnost priključka na kompletnu infrastrukturu.

Iverpan d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana prije 30 godina, čija je nit vodilja bila učiniti svoj životni prostor ljepšim, modernijim i funkcionalnijim. Osnovna djelatnost tvrtke najbolje je vidljiva u njihovom novom centralnom proizvodnom pogonu u Donjoj Zelini, trenutno najmodernijem pogonu za obradu pločastog materijala u Republici Hrvatskoj.

Pored navedenog, a u suradnji s najvećim europskim proizvođačima pločastih materijala za izradu namještaja, tvrtka nudi radne ploče i obloge, podne obloge i opremu, raznu dodatnu opremu i okove za namještaj, opremu za kuhinju, klizne sisteme i profile, te raznovrsne alate, šablone, ljepila i silikone.

Iverpan d.o.o. je postupno rastao i razvijao se, tako da danas  posluje već na pet lokacija diljem Hrvatske i ima oko 170 zaposlenih.

Nakon zaključenog kupoprodajnog ugovora slijedi projektiranje, a potom i izgradnja novog gospodarskog objekta u zoni, logističko-distributivnog centra IVERPAN.

Sve o društvu možete pronaći na www.iverpan.hr

Skip to content