Po dovršetku izgradnje i dobivenoj uporabnoj dozvoli, Austrijska grupacija XXXLutz otvorila je početkom listopada svoj novi salon namještaja MӦMAX na samom ulazu u Industrijsku zonu Kukuljanovo sa sjeverne strane, neposredno uz kružni tok.

Ovo je drugi centar u Republici Hrvatskoj od ukupno 99 u Europi, a od postojećeg u Zagrebu razlikuje se odnosno odlikuje modernijim i atraktivnijim dizajnom uvažavajući u potpunosti najnovije trendove za prodaju namještaja i uređenje interijera ne samo u Hrvatskoj nego i u Europi.

Zanimljivo arhitektonsko rješenje kojim je novi objekt povezan s postojećom Lesninom, koja  je također dio iste grupacije, odlikuje se kako svojim vanjskim suvremenim izgledom, tako i unutarnjim dizajnom usklađenim sa sve većim zahtjevima današnjih kupaca.

MӦMAX se prostire na 8.335 m², sastoji se od dvije etaže, vanjskog parkirališta, kao i parkirališnih mjesta ispod samog objekta od kojih se ulazu u salon pristupa stubištem i  liftom.

Iz grupacije naglašavaju da njihova ponuda sadrži veliki asortiman namještaja i ostalih proizvoda kojima je moguće opremiti sve stambene prostorije svakog doma, a ističu i mogućnost dizajniranja i izrade kuhinja po mjeri, besplatnog 3D projektiranja, kao i katalošku prodaju.

Postojeći salon namještaja Lesnina je trenutno zatvoren jer se preuređuje, a po riječima voditelja centra otvaranje redizajnirane Lesnine se očekuje u prosincu 2021.g., kada će ukupna bruto površina oba prodajna centra iznositi impozantnih 30.494,96 m².

U MӦMAX-u je zaposleno novih 40 djelatnika, posluje na adresi Kukuljanovo 345 od ponedjeljka do subote od 9-20 sati, a sve detaljnije informacije potražite na www.momox.hr.

Skip to content