Novosti

Sadržaj izdvojen po datumu: Rujan 2019

Neposredno uz glavnu prometnicu u zoni službene oznake ŽC 5205, između trgovačkog centra LIDL i tvrtke VARGON d.o.o., započela je izgradnja novog gospodarskog objekta od strane investitora NAMJEŠTAJ MIMA d.o.o.

Tvrtka NAMJEŠTAJ MIMA d.o.o. osnovana je još prije gotovo 30 godina, sjedište ima u Puli a trenutno posluje na više od 10 lokacij

a u Hrvatskoj, u kojima zapošljavaju oko 170 zaposlenika. Društvo i sada posluje u Industrijskoj zoni Kukuljanovo u okviru trgovačkog centra PEVEC, do preseljenja u vlastiti trgovački centar.
Prema glavnom projektu izrađenom od društva ARHIMED d.o.o. Pula, glavni projektant Dragan Bojić - ovlašteni arhitekt, na zemljištu površine 5.337 m² osmišljen je moderan trgovački centar visine 12,00 metara, koji se prostire na tri etaže (Po+Pr+1), ukupne bruto razvijene površine 6.390 m².

Podrum građevine je u potpunosti namijenjen parkiranju a isti je stubištem i liftom povezan s prodajnim dijelom koji se nalazi u prizemlju i na katu. Glavni ulaz u centar je sa zapadne strane na prizemnu etažu koja pored prodajnog dijela sadrži i sanitarije odnosno ured voditelja centra i vatrodojavnu centralu. Na katu se pored prodajnog prostora nalaze i prostorije za zaposlenike; sanitarije i garderobe za presvlačenje.

Ukupan broj parkirališnih mjesta je 91 a okoliš građevine će se hortikulturno urediti s niskim zelenilom u površini većoj od 10% građevinske čestice.

Novi objekt tvrtke NAMJEŠTAJ MIMA d.o.o. će po završetku izgradnje otvoriti priliku za dodatna zapošljavanja a svakako će svojim atraktivnim izgledom oplemeniti jedan od rijetkih neiskorištenih i neuređenih prostora uz centralnu prometnicu u zoni.

Kukuljanovo 361, 51227 Kukuljanovo
Tel. +385 51 252 845
mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. web: www.namjestaj-mima.hr

Objavljeno u Novosti

Po dobivanju građevinske dozvole tvrtka MANŠPED d.o.o. započela je izgradnju nove građevine gospodarsko-poslovne namjene.

Trenutno gradilište, a u konačnici moderan logistički centar, nalazi se na novoosnovanoj k.č.br. 273, k.o. Kukuljanovo, neposredno uz trgovački centar GRAĐA. Projekt je djelo arhitektonskog ureda ZDL arhitekti d.o.o. iz Rijeke a glavni projektant ovlašteni arhitekt Siniša Zdjelar.

Površina novoosnovane katastarske čestice u postupku nove izmjere k.o. Kukuljanovo je 22.460 m² a priključenje parcele na javnu prometnu površinu i infrastrukturu je osigurano sa zapadne strane preko postojeće prometnice.

Građevina koja se gradi je površine 9.916 m², pravilnog je tlocrtnog oblika, dok je katnost P+1. Uz glavni objekt sa zapadne strane planiran je smještaj montažne građevine – porte. Ukupna visina građevine iznosi 14,87 m.

Logistički centar je funkcionalno podijeljen na četiri samostalne cjeline. Svaka od njih sadrži skladišni prostor kao osnovni i najveći dio prostora, dok su ostalo prateći prostori neophodni za rad; sanitarni čvorovi s tuševima, garderobe i uredi za zaposlenike.

Sve ostale odrednice koje definiraju koncepciju i organizaciju kompletnog vanjskog i unutarnjeg prostora u skladu su s postojećom prostorno-planskom dokumentacijom, a za istaknuti je da će po izgradnji logističkog centra u njemu svoj posao naći niz novih radnika, za koje je osigurano ukupno 121 pakirno mjesto.

Više o društvu MANŠPED d.o.o. možete pronaći na njihovim web stranicama.

Objavljeno u Novosti

Obaviještavamo Vas da će se u noći 16/17.9.2019. u vremenu od 22,00 do 4,00 sati izvoditi radovi na interventnoj sanaciji kanalizacijskog poklopca u industrijskoj zoni Kukuljanovo na kružnom toku između "Bauhausa" i "Lesnine".

Na mjestu izvođenja radova promet će biti usmjeren na jedan vozni trak, što će biti regulirano prometnom i svjetlosnom signalizacijom, a po potrebi će se promet regulirati i ručno.

Objavljeno u Novosti

Poziv na 29. sjednicu Nadzornog odbora t.d. Industrijska zona d.o.o. Bakar u utorak 19. rujna 2019.g. s početkomu 16.00 sati u poslovnoj zgradi na Kukuljanovu.

Za više informacija i predloženi dnevni red preuzmite privitak.

Objavljeno u Novosti

Industrijska zona d.o.o. Bakar, Kukuljanovo 182/2, 51227 Kukuljanovo, raspisuje: NATJEČAJ broj 5/2019 za prodaju ili osnivanje prava građenja na građevinskom zemljišta u Industrijskoj zoni Kukuljanovo.

Za više informacija preuzmite privitke.

Objavljeno u Natječaji - arhiva
Petak, 06 Rujan 2019 00:00

Obavijest o odgodi 28. sjednice

Obavijest o odgodi 28. sjednice Nadzornog odbora kao i poziv za 28. sjednicu preuzmite u privitku.

Objavljeno u Novosti