Novosti

Srijeda, 22 Kolovoz 2018 00:00

BRTVAPLAST – novi proizvodni pogon u zoni

Sredinom srpnja dovršen je gospodarski objekt tvrtke Brtva plast, čija je osnovna djelatnost proizvodnja specifičnih plastičarsko-gumarskih proizvoda.

Tvrtka je osnovana 1989. godine, a od proizvoda se naročito izdvajaju wc sjedala, manžete, brtvila, te specifični proizvodi potrebni svakom domaćinstvu, obrtništvu i građevinskoj industriji. S razvojem tržišta prate potrebe klijenata te uspješno šire asortiman proizvoda.

Kao certificirana tvrtka koja je dokazala ozbiljnost poslovanja, prepoznali su Industrijsku zonu Bakar /Kukuljanovo/ kao mjesto novog investicijskog ciklusa, kako bi ponosno zakoračili u suvremeni način tehnologije proizvodnje te tržištu predstavili proizvode vrhunske kvalitete. Svjesni vlastitih mogućnosti i mjesta na konkurentnom tržištu razradili su i usvojili strategiju daljnjeg uspješnog poslovanja.

Proizvodni pogon je smješten u sjeverozapadnom dijelu zone nedaleko od kružnog toka na sjevernom ulazu u zonu, nasuprot trgovačkog centra Plodine, na parceli oznake k.č.br. 1574/87, k.o. Kukuljanovo, površine 6.043 m². Projekt je izradila tvrtka AGA d.o.o. Rijeka, glavni projektant Vladi Bralić, d.i.a. Objekt je visine 11,9 metara, katnost je P+2, dok ukupna građevinska bruto površina (zbroj bruto površina svih etaža građevine) iznosi P = 3.357,2 m².

U prizemlju objekta je smješten proizvodni pogon za preradu plastike, te prostori za skladištenje i pakiranje gotovih proizvoda. Na I. etaži nalazi se muška i ženska garderoba sa sanitarnim čvorom za zaposlenike, blagovaonica i manji ured u funkciji proizvodnog pogona, dok se na II. etaži nalaze uredski prostori. Ukupan broj zaposlenika je 50, od čega 30 direktno u proizvodnji i 20 u administraciji.

Više o tvrtki Brtva plast pronađite na www.brtva-plast.hr