Novosti

Četvrtak, 24 Svibanj 2018 00:00

Novi proizvodni pogon tvrtke Montcommerce d.o.o.

Tijekom svibnja dovršen je novi gospodarski objekt tvrtke Montcommerce d.o.o. u južnom dijelu Industrijske zone na Kukuljanovu, lociran neposredno uz njihov već postojeći proizvodni pogon na platou oznake A 1.5 sukladno urbanističkom planu.

Objekt je smješten uz tvrtke C.A.K d.o.o. i METIS d.d., na dijelu zone koji je Grad Bakar izgradnjom prometnice u potpunosti infrastrukturno opremio, a Industrijska zona d.o.o. pretvorila neuređeno zemljište u potpuno poravnati građevinski plato spreman za izgradnju novih gospodarskih građevina.

Po završetku građenja izvršen je tehnički pregled objekta za koji je u konačnici izdana uporabna dozvola za proizvodni pogon, servis i skladište na građevinskoj čestici površine 2.955 m², dok tlocrtna površina objekta iznosi 1.080 m², što je u skladu s dopuštenim koeficijentom izgrađenosti (kig) koji iznosi max. 0,5.

Ostali uvjeti za oblikovanje građevine su također poštovani; objekt je visine 11,40 m (P+2), smješten je na propisanim udaljenostima od susjednih parcela, kao i od prometnice, ima nesmetan pristup za kretanje, boravak i rad osoba smanjene pokretljivosti, odgovarajući broj parkirnih mjesta, kao i postotak zelenih površina.

Tvrtka Montcommerce d.o.o. je osnovana 1996.g. u Rijeci, i godinama se na osnovu iskustva vlasnika u području montaže širom svijeta specijalizirala i rasla, tako da je danas postala lider u sektoru montaže i izrade čeličnih konstrukcija u industriji, pomorskom inženjerstvu te izgradnji cjevovoda.

Tvrtka trenutno ima oko 200 zaposlenika od čega 90 montera, 70 zavarivača i 40 zaposlenika koji rade na poslovima projektiranja i upravljanja, a novoizgrađenim objektom stvaraju dodatne kapacitete i uvjete za daljnji razvoj i ekspanziju.

Kontakt:
MONTCOMMERCE d.o.o.
Kukuljanovo 452
51227 KUKULJANOVO
Tel. +385 (0)51 321 397
Fax. +385 (0)51 321 398
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. web: www.montcommerce.hr