Novosti

Srijeda, 14 Ožujak 2018 00:00

Tvrtka Pastorino u poslovnoj zgradi Industrijske zone d.o.o

Početkom ove godine u poslovnoj zgradi Industrijske zone d.o.o. na adresi Kukuljanovo 182/2 (II. kat), započela je poslovanje tvrtka Pastorino inženjering d.o.o.

Tvrtka Pastorino inženjering za projektiranje, ugradnju, održavanje i trgovinu u području protupožarne osnovana je 2007 godine. Utemeljitelj i današnji vlasnik društva je Renato Vračević ing.

Osnovna djelatnost tvrtke je protupožarna zaštita koja obuhvaća faze projektiranja, izvođenja i servisiranja. U strukturi prihoda tvrtke dominiraju sprinkler sustavi, protupožarna brtvljenja instalacija i oblaganja, vatrodojavni sustavi, sustavi za odvođenje dima i topline/odimljavanje.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo, stručnost, te usku specijalizaciju, tvrtka se u svome radu koristi vrhunskom opremom, te ima optimalan odnos cijene i kvalitete.

 - U sustave ugrađuju isključivo kvalitetnu protupožarnu opremu s međunarodnim certifikatima (VdS, FM, UL,…), te hrvatskim protupožarnim certifikatima.

 - Djelatnici društva obučeni su za rukovanje i servisiranje opreme od strane vodećih svjetskih proizvođača stabilnih sustava za gašenje opreme.

U vatrodojavi posluju s renomiranom švicarskom tvrtkom FITTICH. Centrale, moduli, detektori i svi ostali segmenti vatrodojavnog sustava izrađeni su u visokotehnološkim proizvodnim pogodinma tvrtke FITTICH.

STABILNE AUTOMATSKE INSTALACIJE ZA GAŠENJE POŽARA

Sprinkleri
Sprinkler sustavi su također dio ponude. Sprinkler uređaji kao najčešće ugrađivane protupožarne instalacije u svijetu, koriste se pri zaštiti različitih objekata. Prednosti sprinkler uređaja očituju se u jednostavnom održavanju, visokoj efikasnosti gašenja i nepostojanju lažnih alarma. U slučaju požara aktiviraju se samo one mlaznice koje se nalaze u dijelu prostora koji je zahvaćen požarom, tako da su minimalne štete od djelovanja vode u štićenom prostoru.

Hidranske mreže
Hidrantska mreža je za gašenje požara skup cjevovoda, uređaja i opreme kojima se voda od sigurnog izvora dovodi do štićenih prostora i građevina.

PROTUPOŽARNA BRTVLJENJA INSTALACIJA I OBLAGANJA

posjeduju i potvrdu da su zaposlenici prošli obuku za izvođenje SVIH Promat konstrukcija, te imaju ovlasnicu Promata za stručno obučenog partnera za područja:
- građevinskih konstrukcija
- strojarskih instalacija
- električnih instalacija
- dimnjaka

SUSTAVI ZA ODVOĐENJE DIMA I TOPLINE/ODIMLJAVANJE
U opasnim situacijama motori i kontrolni sustavi osiguravaju da su evakuacijski putevi slobodni od dima i topline. Kombinacija sa sustavima zaokretnih vrata omogućuje podešavanje količine ulaznog i izlaznog zraka.
Kako je prema zakonom utvrđenim pravilima navedene sustave potrebno održavati i redovito servisirati također nudimo održavanje, ispitivanje ispravnosti i servisiranje izvedenih sustava.
Pastorino inženjering d.o.o.

dir. Renato Vračević ing.
(mob: 098 291 474)

Reference društva: Siemens Njemačka, RWE Njemačka, Siemens Hrvatska,Mercedes, Zadar, Hep TE Urinj, Hep TE Plomin blok 1 i 2, Hep ERC Rijeka, Branimir centar Zagreb, INA rafinerija Urinj, hotel Luna Poreč, hotel Rotonda Novigrad, zgrada županije Primorsko-goranske Slogin Kula, Sanodent Poreč, Hala Termotehnik Lukeži, hotel Ambasador Opatija, Hotel Punta Lošinj, LRH svi objekti, Thalasoterapija Crikvenica, hotel Peteani Labin, hotelska Kuća Maslinica Rabac, Valamar Rabac paviljon Ulika, sportska dvorana Labin, osnovna škola Finida Poreč,hotel Imperijal Rab,hotel Arbiana Rab.

pastorino novo