Novosti

Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018 00:00

MEP d.o.o. – novi poslovno-proizvodni objekt u zoni

U prizemlju poslovne zgrade Industrijske zone d.o.o. održana je 8. ožujka 2018.g. konferencija za medije povodom predstavljanja tvrtke MEP d.o.o. odnosno njihovog projekta izgradnje nove poslovne hale na Kukuljanovu.

Konferenciju je otvorio direktor Industrijske zone d.o.o. koji je ukratko predstavio nadolazeće projekte u zoni koji se odnose na izgradnju infrastrukture i pripadajućih platoa za nove investitore. Ujedno je zaželio uspješnu gradnju i poslovanje svim djelatnicima tvrtke MEP d.o.o.

Gradonačelnik Grada Bakra Tomislav Klarić je također zaželio dobrodošlicu novom poslovnom subjektu, te je naglasio da pored svih poticajnih mjera od strane lokalne samouprave, značajnu ulogu za dolazak mnogobrojnih poduzetnika u zonu u posljednjih par godina ima sufinanciranje iz fondova EU. Nadalje, pravovremena reakcija odnosno izmjena prostorno-planske dokumentacije koja se usklađuje s modernim tehnologijama u proizvodnim procesima donosi dodanu mogućnost investitorima u osmišljavanju poslovnih objekata i samog poslovanja.

Direktor tvrtke MEP d.o.o. Neven Kundija, uvodno je predstavio svoju tvrtku koja postoji od 1996.g. i fokusirana je na rješenja za kritična napajanja i hlađenja ICT telekomunikacije, industriju, pomorske aplikacije i dr. Službeni su predstavnici i distributeri renomiranih tvrtki kao što su: APC by Schneider electric, Eltek, SDMO, Stulz, Teksan, Transas i CSB Battery.

Naglasio je potom bit konferencije, a to je predstaviti ulaganje u izgradnju i opremanje novog poslovnog objekta društva sa ciljem diversifikacije poslovanja. Zemljište na kojem ovih dana započinje izgradnja objekta je površine 2.745 m² i u potpunosti je opremljeno s kompletnom infrastrukturom. Zgrada ima tri etaže (P+2), tlocrtna površina je 930 m², a ukupna bruto razvijena površina 1.312 m². Planirani broj parkirališnih mjesta je 24, dok bi u konačnici u objektu trebalo raditi oko 50 radnika.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 10.216.012,96 kn, a dio koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznosi 4.899.598,03 kn.

Više o tvrtki MEP d.o.o. pogledajte na www.mep.hr

mep1
mep2