Novosti

Srijeda, 21 Rujan 2011 00:00

Uprava Industrijske zone Bakar na novoj lokaciji

Uprava Industrijske zone d.o.o. Bakar preselila je na novu lokaciju odnosno u poslovnu zgradu tvrtke FORTICAR d.o.o. (pored objekta tvrtke PLODINE), koja se nalazi u Radnoj zoni R-29, na adresi Kukuljanovo 234, 51227 Kukuljanovo (drugi kat). Objekt je smješten neposredno uz županijsku prometnicu Čavle-Kukuljanovo, na jugoistočnom ulazu u Radnu zonu R-29, pored skladišnog objekta tvrtke PLODINE a nasuprot objekta tvrtke BIMONT d.d.

Sjedište tvrtke za sva pismena ostaje isto, na adresi Primorje 39/II, 51222 BAKAR, kao i svi ostali kontakti /telefonski brojevi, broj telefaxa, mobilni telefoni zaposlenika/.

Industrijska zona d.o.o. Bakar je u suradnji s Gradom Bakrom u zadnjih par godina pokrenula niz projekata u cilju stavljanja mnogobrojnih platoa u funkciju, odnosno radi izgradnje objekata gospodarske namjene.

 

Na jednom od platoa, oznake C 1.1. – C 1.2, trenutno se odvijaju završni radovi na izgradnji prometnice dužine 500 metara s kompletnom infrastrukturom, kao i izgradnja /ravnanje/ cca. 60.000 m² platoa. Po završetku radova, platoi će se ponuditi putem javnog natječaja novim investitorima tj. poslovnim subjektima za izgradnju svojih gospodarskih objekata.

Kako se na predmetnom platou nalazio montažni objekt u kojem je privremeno poslovala uprava Industrijske zone d.o.o. Bakar, bilo je nužno montažni objekt ukloniti i pronaći privremeni smještaj, do izgradnje novog poslovnog objekta, koji se planira izgraditi u 2012. godini.